ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

Η εύκαμπτη συσκευασία έχει καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της ποιότητας και της φρεσκάδας των τυριών και των γαλακτοκομικών προϊόντων.Πιο συγκεκριμένα μπορεί να προσαρμοστεί στο σχήμα του
προϊόντος, παρέχοντας αποτελεσματικό φραγμό κατά του οξυγόνου, της υγρασίας και άλλων εξωτερικών παραγόντων που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη γεύση και τη σύσταση του προϊόντος. Η συσκευασία γαλακτοκομικών προϊόντων απαιτεί υλικά μέσης ή υψηλής αδιαπερατότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής.